Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://mimi.no
MIMI K. BERDAL
Adresse: Jarlsborgveien 3F | N-0379 Oslo
E-post: mimi – at – mimi.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Vi lagrer informasjonen din for å forsikre oss om at vi mottar all korrespondanse.

Informasjonskapsler

Ved å besøke nettstedet får du en eller flere informasjonskapsler (cookies) som hjelper oss å vise relevant informasjon og for å gjøre anonyme besøksmålinger. Dette gjøres for å få innsyn i hvordan nettsiden brukes og for å gjøre siden bedre.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Informasjonskapsler (cookies) som kommer fra 3. part via ev. inkludert eller innebygd (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.) kan du selv kontrollere med innstillinger i egen nettleser. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke dine personopplysninger med noen.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Mottat informasjon i fra deg oppbevares som normal e-post så lenge informasjonen anses som relevant for kommunikasjon. Innsendt kontaktskjema anses som en e-post sendt fra person a til person b og kan beholdes som normal kommunikasjon.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Personlig og gradert tilgangskontroll er innebygget i våre systemer.